dimarts, 7 d’abril del 2009

Espanya és crisi


El passat 24 d'Octubre, les JERC presentàvem la campanya "Espanya és Crisi". Aquesta, neix amb la idea de donar resposta a l'actual situació de crisi econòmica, política, social i ambiental. La campanya està formada per 4 grans eixos: Espanya és crisi econòmica, ja que hipoteca el nostre futur com a joves, a més de posar en evidència el gran espoli fiscal; Espanya és crisi social perquè impossibilita l'accés a moltes persones a l'educació, habitatge i un treball de qualitat; Espanya
és crisi democràtica perquè l'Estat espanyol ha mantingut laseva actitud centralista i autoritària; i Espanya és crisi ambiental ja que segueix sense regular les centrals nuclears obsoletes.
La campanya "Espanya és crisi" té per objectiu demostrar que l'únic camí per assolir el nostre benestar social, econòmic, ambiental i democràtic és la independència dels Països Catalans. Amb aquest lema les JERC animem al jovent del Barcelonès Nord a lluitar per uns Països catalans lliures a més de continuar lluitant per millorar els nostres municipis.

Oriol Rius i Ayra
Portaveu JERC - Badalona